AvD-GLAS Glas in Lood / Glazenier Amersfoort
AvD-GLAS
Glas in LooD

Privacyverklaring

AvD-Glas, gevestigd aan Ringweg Randenbroek 86 B, 3816 CN Amersfoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

AvD-Glas verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@avd-glas.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

AvD-Glas verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

AvD-Glas neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijv. een medewerker van AvD-Glas) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

AvD-Glas bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren voor uw persoonsgegevens en adres de verplichte bewaartermijn voor de financiele administratie van 7 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

AvD-Glas verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. AvD-Glas blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

AvD-Glas gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door AvD-Glas en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@avd-glas.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. AvD-Glas wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

AvD-Glas neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@avd-glas.com

Projecten naar categorie

Actuele glas in lood projecten

Glas in lood in isolatieglas in voormalig Kerkgebouw, Amersfoort 2021 Glas in lood met etsglas en bladmotief, Achterveld 2020 Glas in lood met kruisroedes in isolatieglas, Soest 2020 Bestaand glas in lood in isolerend dubbelglas, Zeist 2020 Glas in lood in isolerend dubbelglas, Soest 2020 Glas in lood hanger tegen inkijk, Utrecht 2020 Glas in lood in isolerend dubbelglas, Vallendar (D) 2020 Glas in lood in binnendeur / tussendeur, Bensheim (D) 2019 Glas in lood hangers met landschap Glas in lood in isolerend dubbelglas, Amersfoort 2019 Jaren '20 glas in lood in kamer en suite en binnendeuren, Zeist 2018 Jaren '30 glas in lood in isolerend dubbelglas, Zeist 2018 Strak glas in lood design in moderne huisdeur, Odijk 2018 Glas in lood in schuifdeuren, Zeist 2017. Modern, strak glas in lood design in binnendeur, Utrecht 2016 Modern glas in lood design / glazen raamdecoratie met etsglas

AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert m.n. glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats. Bij ons bent u aan het goede adres voor het inbouwen van bestaand glas in lood in isolerend dubbelglas en het plaatsen van nieuw glas-in-lood in isolatieglas.
AvD-Glas ontwerpt en maakt niet alleen jaren '30, Jugendstil en traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.
Wij maken glas in lood voor bovenlichten, voordeuren, schuifdeuren en kamer en suite deuren, binnendeuren, en monteren glas in lood in trappenhuizen, dakkoepels, balustrades en voorzetramen. Verder ontwerpt en maakt AvD-Glas glas in lood hangers / raamhangers bijv. tegen inkijk en als cadeau idee, glas-in-lood lampen, glas voor grafmonumenten / gedenkmonumenten, en bent u bij ons aan het juiste adres voor brandschilderen, zandstralen, glasapplique, glas fusen en mozaïek.
AvD-Glas levert glas in lood aan particulieren, aannemers, bouwbedrijven, glaszetters, glasbedrijven, schilders, kerken, kloosters, kapellen, winkels, galeries, overheden, makelaars en voert glas in lood uit voor architecten en kunstenaars.